TALARE

Alla våra talare är erfarna experter inom marknadsföring och lojalitetsarbete som har banbrytande kunskap och omfattande erfarenhet från olika branscher. 

.

Bekräftade talare 2024

Uppdateras kontinuerligt

Fredrik Cederlöf | Head of Global Customer Insight & Analytics

Fredrik leder idag tre globala program på Polestar inom Feedback Management, Experience Management och AI med fokus på kundinsikter, analys och optimering. Tidigare Head of Customer Experience på Collector Bank, föreläsare på IHM, Berghs och Hyper Island. 

Sofia Bergström | CRM Manager

Sofia har drygt 10 års erfarenhet av att jobba som strategisk och operativ CRM-ansvarig. Hon har en stark inriktning på att analysera och förstå kunderna samt att arbeta datadrivet med kunden i fokus. Hennes passion ligger i att bidra till att man i organisationer jobbar med affärsutveckling genom kundutveckling.

Justyna Kaletka |  Head of Distribution Platforms

Justyna has over 12 years of experience in the finance sector, with a keen focus on enriching customer interactions. Her background in psychology, analytics, and information systems shapes her approach to creating innovative human-centered solutions. Justyna champions teamwork and inclusivity in her professional role, ensuring diverse perspectives are valued. Outside of work, she's a dedicated mom who finds joy in powerlifting and singing, striking a balance between a demanding career and personal passions.

Kim Tjörnhed | Strateg som brinner för AI

Kim har under 25 år varit verksam i landskapet mellan management, slutanvändare och IT. Har haft fokus på produktivitet genom Microsoft 365, Generativ AI, Copilot, ERP, CRM med flera. Allt för att användarna/företagen skall nyttja mesta möjliga av de verktyg man har tillgång till men endast använder en bråkdel av deras fulla potential. I dagligt arbete innebär det ofta att vara den länk mellan beslutsfattare och slutanvändare för att ta fram förslag för lång- och kortsiktiga mål.

Natalia Anna Cendrowska | Projektledare och rådgivare

Natalia arbetar till stor del med kundresor, utveckling av kunddialoger, planera relevant kommunikation med fokus på att skapa lojala kunder. Hon har även erfarenhet av tekniska projekt, vidareutveckling av kundklubbar och datastruktur och arbetar idag som konsult för bl.a. Hageland, Nille, Møbelringen och Meca med huvudfokus på CRM och MarTech.

Gunilla Jalbin | VD

Gunilla hjälper företag som vill växa och bli mer lönsamma genom kundinsikt, kunddrivna strategier och att engagera fler i organisationen att bidra till utveckling. Hon har arbetat med kundförståelse, varumärke och affärsutveckling, både strategiskt och operationellt, med många av Sveriges starkaste varumärken. Gunilla driver idag Grounded och Renewability, och har en bakgrund från P&G, Lynxeye och Mölnlycke.

Helen Rigamonti | CX-talare, författare och utbildare

Emma Knutsson | Communication Strategist

Emma är en erfaren marknadsförings- och kommunikationsstrateg som brinner för att göra varumärkesupplevelser som verkligen engagerar. Med erfarenhet från företag som Polestar, Jotex, Svenska Spel och ICA har Emma lärt sig konsten att skapa minnesvärda kampanjer som resonerar hos publiken.

Truls Røise | Lojalitetsspecialist och strategisk rådgivare

Truls Røise er gründer av Oculos og i dag fagansvarlig loyalty. Med mer enn 25 års erfaring fra etablering og utvikling av kundeklubber og lojalitetskonsepter i Norden, er Truls en ekspert på området. Det har gitt ham god og lang erfaring med strategiarbeid, utnyttelse av teknologi og kundedata, samt innsikt og analyse.

Malin Rosdahl | Head of Global Customer Engagement

Malin är idag ansvarig för Globala och Lokala Customer Engagement teamen på Tibber som tillsammans hanterar kundcentrerade strategier på bolagets 4 marknader. Tidigare har Malin också erfarenhet från roller på HBO Nordic och Storytel - Men hon har också tävlat i Matlagning och blev 2020 7:a i Sveriges mästerkock

Mats Gustafsson Waxler | Moderator

Mats grundade Wednesday Relations 2002 och har gedigen erfarenhet av marknadsföring, försäljning, digitala affärer och CRM. Mats har arbetat i ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning både i Sverige och internationellt. Tillsammans med Wednesday Relations har Mats utvecklat en stor mängd konferenser och seminarier inom ovan ämnen och är även en populär och erfaren moderator.

Fler talare är på väg in.
Stay tuned!

.